Despre companie

Leofex Prod activeaza in domeniul productiei si comercializarii incaltamintei la nivel national. Si-a inceput activitatea in anul 1999, iar anul urmator s-a extins la nivel national. Produsele Leofex sunt prezente in peste 200 de magazine in diverse orase din tara si numarul lor este in crestere.

Activitatea de productie este in continua dezvoltare, iar in prezent detinem 3 hale de productie ce ocupa o suprafata de 1200 mp.

CONTACTEAZă leofex

Scurt Istoric

Calitate, traditie si pasiune

Totul a pornit din dorinta de a oferi pietei autohtone, invadata de produsele din import, produse de calitate fabricate local. Ideea a fost una excelenta avand in vedere ca 10 ani mai tarziu, produsele au ajuns sa fie comercializate in orase din toata tara.

Avand la inceput doar 3 angajati si o productie de 20 de perechi pe zi, in urma dezvoltarii companiei, aceasta a ajuns la o productie de 700 de perechi pe zi. In timp productia s-a diversificat – alaturi de modele casual au aparut si modele de lux pentru barbati si incaltaminte pentru femei. Acest lucru a fost posibil si datorita colaborarii cu diversi designeri romani, italieni si portughezi.

In cei 20 ani de activitate compania a crescut si si-a diversificat productia, un singur lucru a ramas insa constant – CALITATEA produselor. De asemenea, faptul ca compania Leofex a fost infiintata si dezvoltata in Oradea, pentru noi este o mandrie sa sprijinim cu tot efortul economia locala din toate punctele de vedere.

CONTACTEAZă leofex

Experiență

Peste 20 ani de experiență

Avand peste 20 ani de experienta in domeniu, compania s-a dovedit a fi una cu o gandire spre viitor. Acest lucru sta la baza dezvoltarii continue a afacerii, care se oglindeste in cresterea cifrei de afaceri si in dezvoltarea la nivel national.

CONTACTEAZă leofex

Misiune și valori

Incredere si dezvoltare

Traditie, calitate si inovatie sunt trasaturile de baza ale Leofex Prod. Pornind de la ideea unei afaceri intr-un mediu concurential in dezvoltare si o piata avand acelasi trend, misiunea companiei este sa realizeze produse de calitate pentru un public matur avand gusturile si preferintele deja stabilite.

Compania noastra ofera incaltaminte de calitate care sa satisfaca atat clientul care prefera produse clasice si elegante cat si clientul care isi doreste produse de calitate, dar in trend.

devino partener